7 sætninger med «traditionel»

Eksempelsætninger og sætninger med ordet traditionel og andre ord, der er afledt af det.

« Fire medicinske muligheder var skrevet på tavlen: traditionel kemoterapi, knoglemarvsredning, strålebehandling og ikke at gøre noget. »
« Men Luis' mor, en rolig og reserveret kvinde, var stærkt påvirket af traditionel sydamerikansk medicin og var tilbageholdende med at stole på videnskaben endnu en gang. »
« En traditionel pizzaovn udstråler varme fra flere forskellige retninger, men også direkte fra træet. Det giver pizzaen en fin røgsmag og giver pizzaen en fin brun farve i kanterne. »
« Encyklopædien var udtrykkeligt tilrettelagt med henblik på at tilbagevise traditionel viden, nemlig den viden, der blev leveret af kirken og (i mindre grad) af staten. »
« I sidste ende udfordrede den kunstneriske modernisme inden for kunst, musik og litteratur den (post)victorianske besættelse af traditionel moral, hierarki og kontrol. »
« Egypterne spiser denne fisk under "ramadanen", en traditionel religiøs helligdag, som alle muslimer af god vilje holder, og som i Egypten i årenes løb er blevet en mere hedensk helligdag, men lige så streng som de helligdage, der er pålagt af Koranen. »
« Det hele blev klart, da jeg hørte, hvad en herre i en traditionel kilt sagde til sine venner: »

Eksempler på sætninger med lignende ord

diccio-o.com - 1998 - 2022