6 sætninger med «kontinent»

Eksempelsætninger og sætninger med ordet kontinent og andre ord, der er afledt af det.

« Mændene rejste rundt på hele det nordamerikanske kontinent og etablerede forbindelser med mange indianerstammer, hvilket banede vejen for pelshandlere som John Jacob Astor, der senere etablerede handelsposter, som styrkede USA's krav på Oregon. »
« Model T var præcis det, som den rastløse amerikanske befolkning havde brug for, da den forsøgte at dække et helt kontinent. »
« Platon placerer derimod Atlantis i Atlanterhavet, "hinsides Herkules' søjler", der i dag er kendt som Gibraltarstrædet. Han taler endda om et kontinent vest for det. »
« Jean Francois Marie De Surville bekræftede, at Davis Land, også kendt som Terra Australias, ikke eksisterede. Dette mytiske sydlige kontinent blev anset for at "balancere" jorden. »
« Der skete en gavnlig stabilisering af handelen på tværs af Eurasiens vest-øst-akse som kontinent, da de handlende på Silkevejen nød godt af en relativt fredelig og stabil rute. »
« Selv om europæerne hurtigt indså, at Amerika var et helt nyt kontinent, fortsatte de deres søgen efter en vestlig rute til Asien. »
diccio-o.com - 1998 - 2022