5 sætninger med «bilisterne»

Eksempelsætninger og sætninger med ordet bilisterne og andre ord, der er afledt af det.

« Skænderier på vejene er som regel hurtigt glemt, og bilisterne fortsætter deres vej irriteret, men i live. Nogle gange vokser vreden dog til et slagsmål - med et tragisk udfald. »
« Det var en tør, klar morgen, og bilisterne kørte med høj fart på de to nordgående kørebaner nær Washington National Airport - alle undtagen føreren af en hvid Chevrolet Beretta fra 1988, der kørte omkring 30 kilometer i timen i venstre vognbane. »
« Ifølge Tony Grasha, der er professor i psykologi ved University of Cincinnati, skal bilisterne bevidst øve sig i at reagere hensigtsmæssigt på trafikale konflikter. "Når en atavistisk reaktion først er opstået, udvikles der automatisk en krigerisk adfærd. Vi er nødt til udtrykkeligt at afvise den og fortælle os selv internt, at vi skal gøre det rigtige", siger han. »
« I en undersøgelse fra den amerikanske regering anslås det, at mellem 1 og 10 % af trafikulykker kan skyldes manglende søvn, og at op til 20 % af bilisterne har sovet i søvn mindst én gang, mens de sad bag rattet. »
« Forbandede kontrol: Som en del af sin reklamekampagne for at tilskynde bilisterne til at benytte offentlige transportmidler placerede New York City Transit Authority denne annonce på sine køretøjer: "Tag bussen. Overlad forbandelsen til os". »

Eksempler på sætninger med lignende ord

diccio-o.com - 1998 - 2022