6 sætninger med «friske»

Eksempelsætninger og sætninger med ordet friske og andre ord, der er afledt af det.

« Den franske reaktion var brutal. De franske tropper, hvoraf mange var friske efter nederlaget i Indokina, reagerede på den algeriske nationale befrielsesfront uden at tage hensyn til menneskerettighederne, til soldaternes lovlige opførsel over for civile eller til skyld eller uskyld hos dem, der blev mistænkt for at støtte oprøret. »
« Men den komfort, vi får ved at lytte til stereoanlægget, friske luften op eller læse en bog inden sengetid, har en pris, der i nogle tilfælde er meget højere end den, der afspejles i energiregningen. »
« Da han blev arresteret, blev der fundet 200 friske lig af etårige børn i hans slot. »
« Prøv at spise: masser af salater og friske grøntsager, grillet hvidt kød og fisk, frugt- og grøntsagssaft, frisk ost, yoghurt og skummetmælk, fuldkornsbrød, mineralvand og udelukke helt: konserves og saltede fødevarer, slik, stivelse, alkoholholdige drikkevarer, tobak, saucer osv. Muligvis vil din hudfarve blive bedre med alt dette, og det samme gælder, hvis du bruger makeup. »
« B-vitamin. Det findes i lever, svinekød, æg, mælk, kornprodukter, ølgær og forskellige friske frugter og grøntsager. »
« C-vitamin. Citrusfrugter (appelsin, grapefrugt, citron) er rige på C-vitamin, og det samme gælder friske frugter og grøntsager. »

Eksempler på sætninger med lignende ord

diccio-o.com - 1998 - 2022