5 sætninger med «lufthavn»

Eksempelsætninger og sætninger med ordet lufthavn og andre ord, der er afledt af det.

« Ruperto var i venteværelset i en lufthavn, og han så der en computerstyret vægt, der gav vægten og afslørede formuen. Han besluttede sig for at tage testen, lagde en mønt i slidsen og læste på skærmen: "Du vejer 88 kilo, du er gift, og du skal til at rejse til San Diego". Ruperto var lamslået. »
« På nippet til at lande flyet uden hjælp i en ukendt lufthavn havde andenpilot Atchison kun få øjeblikke til at tale til passagererne. Men hans stemme lød så fast, at den vakte tillid hos alle: "Mine damer og herrer, det er førsteofficeren, der taler. Vær venlig at adlyde alle instruktioner fra kabinepersonalet. »
« Da Chris Rundle i Southampton lufthavn guidede andenpiloten til at foretage en stor drejning af flyet syd for byen, kiggede passagererne på vinduespladserne frygtsomt ned. »
« Fernando Indriago sad i et lille jetfly, der var klar til at lette fra Caracas lufthavn kl. 7 om morgenen, da telefonen i cockpittet ringede. Det var Eduardo Wallis, som skyndte sig at forklare Gustavos situation. »
« Resten af verden har endnu ikke fået øjnene op for fordelene ved at komme til rummet fra en almindelig lufthavn. »

Eksempler på sætninger med lignende ord

diccio-o.com - 1998 - 2022