5 sætninger med «rødme»

Eksempelsætninger og sætninger med ordet rødme og andre ord, der er afledt af det.

« Lilla... ligesom træernes tidlige rødme, før de får blade. »
« Min onkel var altid hård ved mig, indtil jeg tabte i tællingen, og han så mig rødme af frygt. Så gav han mig et godt kast, selv om jeg vidste, at bolden var langt fra at være i strikezonen. »
« Hvad er rødme? Blush er hverken en foundation eller en blush, men som nævnt et produkt, der tjener til at forme og korrigere ansigtstrækningerne og give ansigtet større udstråling. »
« Hvor kan blush påføres i ansigtet? For at give ansigtet en ny form anvendes en rødme i okkerfarvet farve på et bestemt udvalgt område: f.eks. på underkæben, hvis den nederste del af ansigtet er lidt udtalt; på kinderne for at uddybe dem ved at tegne et bredt, skråt penselstrøg fra kindbenet til kæben; på siderne af næsen, fra top til bund, for at få den til at virke smallere osv. »
« Hvis effekten skal forstærkes, anvendes en rød rødme i rødt område, som påføres panden, kinderne og konturerne, dog ikke næsen og hagen. Dette giver huden et varmere udseende, og effekten er spektakulær. Hvis hudfarven er for bleg, tilføjes et ekstra strejf på kindbenene og tindingerne. »

Eksempler på sætninger med lignende ord

diccio-o.com - 1998 - 2022