Sætninger med «roterer»

Eksempelsætninger og sætninger med ordet roterer og andre ord, der er afledt af det.

« Jupiter roterer meget hurtigere end Jorden, og denne rotation får skyerne til at strække sig parallelt med planetens ækvator. »
« Vi ved ikke, om Saturn er en planet med skiftende grænser, eller om ringene roterer efter behag og ændrer den molekylære struktur, som de består af. Vi ved ikke, om Saturn er en planet med skiftende grænser, eller om ringene roterer efter behag og ændrer den molekylære struktur, som de består af. »
« Præcessionen af jævndøgn, et fænomen, hvorved Jorden roterer rundt om sig selv og om Solen som en snurretop, er årsagen til, at astrologernes Vædderpunkt har ligget i Vandmanden i de sidste 2 000 år. Den deraf følgende forskydning af alle stjernetegnene blev enten ikke bemærket - og i så fald har astrologien været fejlagtig i tyve århundreder - eller også blev den bemærket, og så gik astrologien uden videre fra fejl til bedrag. »
« Vores planet Jorden roterer rundt om sig selv (rotationsbevægelse) og også rundt om solen (translationsbevægelse). Den første bevægelse bestemmer dagene og nætterne, og den anden bestemmer årstiderne. »
diccio-o.com - 1998 - 2022